Concurs de electronică și software embedded

Poze si filmulete de la concurs aici

Rezultatele concursului:

Premiul 1: Piele Nicolae Codrut 433B - Casa Inteligenta
Premiul 2: Balaban Valeriu 443E & Ciobanu George 441G - Cub 3D cu LED-uri
Premiul 3: Mitrica Iulia 431G - Controlul temperaturii si presiunii intr-o incinta
Mentiune: Dragne Petru Valentin 433B - sistem Cornering pentru autovehicul

Felicitari cistigatorilor!

Ceilalti participanti sint asteptati conform orarului de pe pagina principala de pe ham.elcom.pub.ro pentru a inapoia kitul sau a plati contravaloarea sau (30 lei).

Concursul este simbata, 17 noiembrie, ora 11, sala A101 (corp A, holul central, etaj 1)

Concurentii isi vor prezenta proiectul in fata juriului, folosind (preferabil) o prezentare PowerPoint scurta care sa contina schema electrica si alte detalii despre realizare.

Veti aduce arhiva cu softul final pe un stick.

Ultima data in care se mai poate demonstra functionarea generatorului Wow si alege tema specifica (per echipa) este miercuri 14.11 orele 14-16, B210

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni luni, 12 noiembrie intre orele 12-16 in sala B204 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni vineri, 9 noiembrie la orele 16 in sala B210 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

se mai dau si kituri, pentru cine doreste sa se inscrie

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni joi, 8 noiembrie, între orele 14 și 16, în sala B210 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

se mai dau si kituri, pentru cine doreste sa se inscrie

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni miercuri, 7 noiembrie, între orele 14 și 16, în sala B210 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

se mai dau si kituri, pentru cine doreste sa se inscrie

Data concursului se amina cu o saptamina (simbata 17 noiembrie) pentru a da mai mult timp echipelor sa-si termine proiectul.

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni luni 5 noiembrie, la orele 12-16, în sala B204 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

Tot atunci se mai dau kituri pentru cine mai doreste sa se inscrie

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni vineri 2 noiembrie, la ora 16, în sala B210 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni joi 1 noiembrie, la ora 16, în sala B210 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni miercuri, 31 octombrie, între orele 14 și 16, în sala B210 pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

se mai dau si kituri, daca cineva mai doreste sa se inscrie

Am actualizat site-ul și regulamentul, pe care vă invităm să îl recitiți.

Cei care au terminal lucrul la generatorul wow, pot veni luni, 29 octombrie, între orele 12 și 16, în sala B204, pentru demonstrarea funcționării și pentru a ridica piesele Infineon.

În secțiunea „Resurse utile” am adăugat softul pentru kitul de dezvoltare.

Cei care au terminat generatorul wow pot veni în laboratorul B210 joi, 25 octombrie, între orele 14 și 16, pentru a demonstra funcționarea acestuia și a ridica piesele adiționale de la Infineon.

Vă așteptăm luni, 22 octombrie, între orele 12 și 16, în laboratorul B204 din clădirea Facultății de Electronică, pentru a vă ridica kiturile.

A treia întâlnire pentru kituri va avea loc joi, 25 octombrie, în intervalul 14–16, în laboratorul B210.

Primele kituri se dau vineri, 19 octombrie, la ora 16, în sala A303.

Pe locuri, fiți gata, înscrieți-vă!
Vă așteptăm cu kituri ARM aburinde (abia scoase din fabrică) în sala A303 din incinta Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.