Informații pentru studenții la Instrumentație Electronică de Măsură (seria 3B) - curs

Cuprins

Documentație

Atentie! cu exceptia slide-urilor de curs și a culegerii, restul documentației este opțională. Ea reprezintă [o parte semnificativă din] materialele pe care le-am folosit pentru pregatirea cursului, din care eu am predat doar anumite chestiuni mai reprezentative, deci doar o fracțiune din sutele de pagini pe care le vedeți. Acele (numeroase) capitole și paragrafe care apar in documentație dar nu le-am predat nu se cer la examen. Dar, există și lucruri predate care nu apar în această documentație.

Am proiectat explicit acest curs astfel încît modul optim de parcurgere al său sa fie: participarea la şedinţele de curs, rezolvarea la timp a testelor şi a temelor (studiind problemele corespunzătoare din culegere, așa cum apar în fiecare listă de teme), şi efectuarea lucrărilor de laborator.

Mod de notare

Total: 110 pct; 100 pct. înseamnă nota 10.

Condiții de promovare (trebuiesc îndeplinite simultan):

Distribuția timpului: 4 pct credit * 26 ore/punct = 104 ore/semestru = aprox. 7.5 ore/săpt.
Săptămînal: 3 ore curs, 1.5 ore lab, aprox. 3 ore studiu individual (inclusiv rezolvarea temelor)

Teme (seturi de probleme)

Lista de teme (seturi de probleme); data limită pentru ffiecare temă apare pe site-ul unde se încarcă temele.

Procedură:

Atentie! Scopul principal al problemelor este înţelegerea şi exersarea noţiunilor de la curs, nu obținerea de puncte bonus. Este puternic încurajată rezolvarea temelor pe parcursul semestrului (nu doar in sesiune, cum faceti la alte materii). Nerezolvîndu-le la timp, pierdeţi mai mult decît punctele respective, căci majoritatea subiectelor de examen sînt foarte asemănătoare cu aceste teme. Este dificil să încercați să rezolvați și să înțelegeți toate problemele (din 6 capitole) în cîteva zile din sesiune.

Pentru a descuraja copierea, se vor aplica următoarele reguli stricte:

Pentru a nu risca ca o problemă să fie considerată copiată, este esențial sa redactați rezolvarea în mod independent, chiar daca discutați între voi despre cum se face rezolvarea. In plus, unele probleme de dimensionare nu au soluție unică și vom detecta imediat dacă copiaţi.

Laborator

Detalii aici

Pentru studentii cu diferenţă

Cei care doresc să se mute la alt titular trebuie să faca cerere la secretariat pe care să fie avizul titularului respectiv
Studenții care nu se mută la alt titular se vor inscrie la mine (prin crearea contului pe site-un de teste si teme - introduceti grupa din anul >3 ca să știu că sînteti la diferență), obligatoriu pînă în săptămîna a 3-a. De asemenea, trebuie plătită taxa de diferență in termenul stabilit de secretariat.

Seturile de probleme și testele online nu se echivalează. Este obligatoriu să încărcați minim 1/2 din teme (la termenele limită), în caz contrar nu sînteți primiți la examen și aveți diferență și la anul !

Dacă ați promovat lab IEM sau SSM-IEM și colocviul, vă echivalez complet lab de IEM (cu tot cu colocviul). Dacă nu, trebuie să refaceți lucrările lipsă și/sau colocviul (testul practic).
Pentru echivalarea laboratorului, trimiteti-mi un mail in care sa-mi spuneti in ce document de pe site va gasesc (anul si grupa).


Rezultate

Pagina cu rezultate

Conf. M. Stanciu

Inapoi